Prima comunitate Monolit.
La Poiana Mărului, județul Brașov.

Monolit Village este conceptul care așază prima comunitate Monolit într-o armonie perfectă cu natura. Înconjurat de munți și de o priveliște de vis, Monolit Village va fi ridicat în Poiana Mărului, satul transilvănean situat la 30 de kilometri de Brașov.

Proiectul oferă posibilitatea amplasării a 26 de module Monolit, într-o înșiruire organică, cu parcele generoase și spațioase între module, locuri de parcare și zone în care natura devine cel mai frumos teren de joacă.

Am creat conceptul Village din dorința de deconectare de agitația urbană, păstrând, totodată, aceleași caracteristici Monolit: structuri rezistente, materiale organice și efectul vizual unitar, oferit de simplitatea și coerența celor două tipuri de module, Meteore și Pentas.

O lume în schimbare. Nu și a ta.

Coerența spațiului interior este rezultatul organizării funcționale atent studiate, astfel încăt odată deschisă ușa Monolitului, totul se succede cu o naturalețe ușor de remarcat.

Înteriorul a fost atent dimensionat pentru a acomoda soluții optime de mobilare, reușind să răspundă exemplar exigențelor unei locuințe calde și moderne.

Monolit reușește să aducă o stare de bine prin fiecare spațiu pe care îl descoperi. Fie că îți bei cafeaua pe terasă sau citești o carte pe canapeaua ta confortabilă, mereu vei fi surprins de naturalețea experienței tale.

case-prefabricate

Move - ready

Totul este foarte simplu: îți alegi tipul de modul, iar în 5 zile te poți muta în noua ta casă; totul e pregătit pentru tine: de la mobilier, la decorațiuni.

Eco Friendly

Materialele organice și reciclate, folosite în fabricarea mobilierului, vin în completarea esenței Monolit; suntem extensia naturii.

Customer Support

Vrem să ai certitudinea că alegerea pe care ai făcut-o este corectă, de aceea, echipa Monolit este la dispoziția ta, oferindu-ți suport oricând ai nevoie.

Experiență. Libertate.
Viață.

Monolit Village nu este un concept imobiliar, este asumarea unui stil de viață în concordanță cu armonia și frumusețea naturii, de aceea este potrivit pentru tine dacă îți dorești să trăiești la maximum experiența unei vieți libere, simple, curate.
case-prefabricate
case-prefabricate

Prima comunitate Monolit -
noua ta casă.

Call Now Button