Monolit Pentha

case-modulare-timberframe

Împarte fericirea cu cei dragi.

Casele modulare Monolit sunt mai mult decât un spațiu de locuit. Sunt locul unde construiești amintiri, petreci timp de calitate și te bucuri de zâmbetele celor din jur.

Pentas este o soluție de acomodare gândită pentru tine și familia ta. Prin modelul arhitectural, compartimentări, spații de depozitare și dotări, ne-am dorit să îți oferim o casă de vacanță care să încorporeze atât nevoile tale zilnice, cât și pasiunile care te definesc. 

case-modulare-timberframe

Prietenii tăi    / ECHIPA MONOLIT

Pentas

Pregătită pentru zile însorite sau ploioase, gata să întâmpine dimineți sau să îți facă serile mai frumoase,
cu Pentas tot ce te înconjoară este o experiență de neuitat!
case-modulare-timberframe

Dincolo de calitate...

Încă din faza de proiectare am încercat să găsim cele mai bune soluții tehnice. Pereți groși care să îți ofere intimitate, căldură și răcoare, finisaje naturale care să se contopească cu natura, sau dotări de care să te folosești în fiecare zi.

Am construit un întreg univers!

Dar ceea ce reprezintă nucleul caselor modulare Monolit este chiar viața ta! Ne dorim ca prin coerența spațiului interior, prin soluțiile optime de compartimentare și depozitare, să poți trăi fiecare zi cu zâmbetul pe buze.
Pentas este o casă de vacanță care poate fi amplasată oriunde, iar timpul de execuție este scurt. Pentru că știm cât de mult aștepți și tu vacanțele.

“De-acum, fiecare răsărit și fiecare apus este chiar acolo, în casa ta, iar momentele tale de fericire le poți trăi doar tu, sau le poți împărtăși cu prietenii, după cum îți dorești.”

case-modulare-timberframe
Prietenii tăi    / ECHIPA MONOLIT
case-modulare-timberframe
case-modulare-timberframe

Planul casei tale

Am petrecut sute de ore de muncă la crearea conceptului Pentas, până când rezultatul final a fost perfect! Am creat modulul pe două nivele, cu spații atent pregătite și gândite pentru fiecare activitate a ta și a familiei tale.

Dacă parterul îți oferă o zonă generoasă de living & dining, o bucătărie și un grup sanitar, la etaj am gândit două dormitoare cu dressing și baie, în care te poți retrage pentru o odihnă binemeritată, la finalul unei zile.

Mai mult decât atât, fiecare piesă de mobilier este atent compartimentată, astfel încât depozitarea lucrurilor tale să fie o experiență a ordinii, ce completează simplitatea unei vieți în mijlocul naturii.

Terasă

Și pentru că știm că diminețile încep cu o cafea bună, ne-am gândit să îți creăm spațiul și cadrul perfect pentru asta: terasa modulului Pentas, cu ieșire direct din living, va deveni instantaneu locul tău de relaxare.

Funcționalitate

Inspirați de elementele de decor și mobilier minimalist, am încorporat în modulul Pentas piese care optimizează la maximum spațiul, pentru ca ție să îți rămână doar să te relaxezi și să îți încarci bateriile.

case-modulare-timberframe
case-modulare-timberframe

Primii pași spre
noua ta casă!

PASUL 1

Felicitări! În acest moment deja ai hotărât să te bucuri de una dintre casele modulare Monolit pe care le-am conceput pentru tine. Din acest moment vom începe să lucrăm împreună pentru ca toate detaliile de design și mobilare să se potrivească perfect nevoilor tale.

PASUL 2

Vom pregăti documentele pentru proiectarea, autorizarea și amplasarea casei tale Monolit în locația aleasă de tine. Detalii legate de infrastructură, utilități, fundație și alte elemente tehnice, toate vor fi trecute în revistă astfel încât totul să fie pregătit pentru ea.

PASUL 3

În această etapă începem producția casei tale Monolit, a pereților prefabricați și ne îndreptăm atenția spre execuția părții de infrastructură. Știm că fiecare proiect de succes are o fundație solidă, așa că fiecare aspect al acestui pas este foarte importat. Ești nerăbdător?

PASUL 4

Casa ta Monolit este aproape gata! Am pregătit deja transportul fiecărei părți și în curând toate elementele vor ajunge la locația ta. Urmează să montăm pereții exteriori și interiori, acoperișul, tâmplăria și instalațiile electrice și sanitare. Casa ta este gata pentru a fi branșată la utilități.

PASUL 5

Am gândit pentru tine un produs complet astfel încât tu să te bucuri de el din prima clipă. Casele modulare Monolit vin gata mobilate și utilate cu tot ceea ce ai nevoie, și pentru că totul este deja pregătit, montarea tuturor obiectelor de mobilier e gata în câteva zile.

PASUL 6

Bine ai venit acasă! Acesta este momentul în care ne transformăm din gazde în musafiri, dar nu înainte de a-ți prezenta fiecare parte a noii tale case. Vom face probe la fiecare sistem montat, pentru ca atunci când îți vom înmâna cheile casei tu să fii pe deplin mulțumit.

Familie, prieteni și pasiuni
toate într-un singur loc!