Nici o zi nu trebuie să semene cu cealaltă

Lucrurile simple sunt, de cele mai multe ori, exact ceea ce avem nevoie. Bunul gust și utilitatea sunt cuvintele cheie în amenajarea interioară din Meteore. Aici ai tot ce îți trebuie întregul an, nu doar vara sau în weekend. 

Deja ai o nouă perspectivă asupra stării de bine.

Ultracentral

Noul tău centru de interes este chiar casa ta. Meteore poate fi amplasat oriunde îți dorești.

Organic

Oriunde te-ai afla, în interior sau exterior, totul este făcut în armonie cu natura. Știm că și ție îți pasă.

Move-in ready

Monolit este gata de a fi locuit. Ne-am gândit noi la tot ce ai nevoie. Ne place să te surprindem.

Funcțional

Pășește într-un mediu natural unde fiecare spațiu este gândit pentru nevoile tale zilnice.

constructii-modulare
constructii-modulare
constructii-modulare

Mai mult decât un spațiu de locuit. Oaza ta de fericire.

Coerența spațiului interior este rezultatul organizării funcționale atent studiate, astfel încât odată deschisă ușa Monolitului, totul succede cu o naturalețe ușor de remarcat.

Înteriorul a fost atent dimensionat pentru pentru a comanda soluții optime de mobiliare, reușind să răspundă exemplar exigențelor unei locuințe calde și module.

Monolit reușește să aducă o stare de bine prin fiecare spațiu pe care îl descoperi. Fie că îți bei cafeaua pe terasă sau citești o carte pe canapeaua ta confortabilă, mereu vei fi surprins de naturalețea experienței tale.

constructii-modulare
constructii-modulare

Ești pregătit?

PASUL 1

Felicitări! În acest moment deja ai hotărât să te bucuri de una dintre casele modulare Monolit pe care le-am conceput pentru tine. Din acest moment vom începe să lucrăm împreună pentru ca toate detaliile de design și mobilare să se potrivească perfect nevoilor tale.

PASUL 2

Vom pregăti documentele pentru proiectarea, autorizarea și amplasarea casei tale Monolit în locația aleasă de tine. Detalii legate de infrastructură, utilități, fundație și alte elemente tehnice, toate vor fi trecute în revistă astfel încât totul să fie pregătit pentru ea.

PASUL 3

În această etapă începem producția casei tale Monolit, a pereților prefabricați și ne îndreptăm atenția spre execuția părții de infrastructură. Știm că fiecare proiect de succes are o fundație solidă, așa că fiecare aspect al acestui pas este foarte importat. Ești nerăbdător?

PASUL 4

Casa ta Monolit este aproape gata! Am pregătit deja transportul fiecărei părți și în curând toate elementele vor ajunge la locația ta. Urmează să montăm pereții exteriori și interiori, acoperișul, tâmplăria și instalațiile electrice și sanitare. Casa ta este gata pentru a fi branșată la utilități.

PASUL 5

Am gândit pentru tine un produs complet astfel încât tu să te bucuri de el din prima clipă. Casele modulare Monolit vin gata mobilate și utilate cu tot ceea ce ai nevoie, și pentru că totul este deja pregătit, montarea tuturor obiectelor de mobilier e gata în câteva zile.

PASUL 6

Bine ai venit acasă! Acesta este momentul în care ne transformăm din gazde în musafiri, dar nu înainte de a-ți prezenta fiecare parte a noii tale case. Vom face probe la fiecare sistem montat, pentru ca atunci când îți vom înmâna cheile casei tu să fii pe deplin mulțumit.

Monolit este oaza ta
de libertate. Ești pregătit?